tirsdag 22. februar 2011

Valentine's day, Giant puppet parade og Hvor er Willy??

Da har det gått nok en uke here i Siem Reap, tiden fly og skulle gjerne blogget litt hver dag ettersom det hele tiden er noe nytt som skjer! Men her kommer i hvertfall en oppsumering av ukas hendelser!

VALENTINES DAY <3

I Norge feires jo ikke denne dagen noe særlig, med unntak av kjærestepar og sånt. Her i Kambodsja er de veldig glad i denne dagen og da vi gjorde " today is Monday, 14th of February.." i klassen ropte halvparten av ungene " Valentines day!". De feirer med å gi blomster og kort. En del av oss frivillige hadde bestemt oss for å "feire" med å spise Valentines kake på Blue Pumpkin! Bringebær og pasjonsfrukt mousse!





Såvi troppet opp en gjeng på 10 stykker, satt oss godt til rette i sofaen og ventet spent på kaken vår. Min favorittservitør kom med kaken. I tillegg hadde han en rose til meg!! Så utrolig koselig! Søteste kelneren i verden som har lært meg og Roisin å brette hjerter av pengeseddler! Made my day!



Hvor er Willy???, blandet med politi og tyv!


Fredag var det Jennas bursdag og i denne anledningen hadde hun valgt å ha "Hvor er Willy?" som tema. Dette betydde hvit t-skjorte, røde striper og nerdebriller! I mangel på hvit- og rødstripete t-skjorter gjorde en over- sized hvit t-skjorte(med litt kuttehjelp fra Esther) og rød tape susen!

I tillegg skulle vi lele politi og tyv, som en slags lek. Dette gikk ut på å at "tyvene" dro fra bar til bar og det var om å gjøre og ikke bli fanget av "politiet. Det var en morsom kveld :)





GiaNt PuPPet ParaDe

Lørdags kveld var det endelig på tide å vise fram den utolig kule puppeten vi hadde laget for et par helger siden. Byen krydde av unger som sang, musikk og en helt fantastisk atmosfære! Alt i alt var det 10 fantasiske puppeter basert på kambodsjanske folkeeventyr. Paraden gikk rundt i byen og endte opp i kongeparken. Ungene storkote seg, og vi gikk rett bak bilen hvor de blinde barna underholdt med musikk, så mine barn danset og sang. Jeg byttet på å hjelpe til med å bare kaninen og passe på så vi ikke mistet de minste barna! De andre frivillige gikk rundt å samlet inn penger og klarte i alt å samle inn over 900 dollar! Men ganske tankevekkende at kambodsjanerne donerte mer enn de fleste av turistene!




















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar