onsdag 18. mai 2011

Ja, vi elsker dette landet! "happy Norway day"

17. mai ble feiret i Siem Reap med hele ni andre nordmenn! Eieren av det norske hotellet Soria Moria hadde stelt i stand en buffet med brunost, spekemat, eggerøre, røyklaks, vafler, is, syltetøy, leverpostei og grovt brød!! Etter nesten åtte månder var dette himmelsk mat! Så klokken ett var vi alle samlet og spiste norsk mat og drakk champagne sammen. De fleste hadde ikke vært så lenge borte fra Norge som jeg, så tror jeg satte ekstra pris på maten!






Etter en herlig måltiden gikk turen videre til Fresh chilli, hvor vi drakk øl og rekrutterte de andre frivillige og tilfeldige forbi passerende til toget vi skulle ha. Vi prøvde å lære de nyrekrutterte nordmennene å synge Ja vi elsker, Kom, mai du skjønne milde og rope Hipp hipp HURRA!


Adopterte nordmenn

Så var vi klare for å gå i tog. Vi fikk en av de kambodsjanske til å være trommeslager, resten av oss sang av full hals(de som kunne norsk i hvertfall) og resten gjorde sitt med å rope hipp hipp hurra! Eller "happy Norway day" som det ble døpt på engelsk. Etter å gått rundt kvartalet kom vi tilbake til Fesh Chilli hvor vi vinket til "kongen og dronningen" på balkongen! 17. mai i Kambodsja er ikke så verst!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar