fredag 10. juni 2011

mui ne

Da var vi kommet til Mui Ne! Turen fra Saigon gikk veldig greit, en 5 timer lang buss tur tidlig paa morgenkvisten med soveseter og ankom Mui Me i to-tiden. Vi hadde ikke bokket rom foer vi dro, saa da vi ble sluppet av gikk vi til det naermeste vi fant som hadde en brukbar anmeldelse i Lonely Planet. Det var en koselig plass som praktisktalt laa paa stranden. Saa den foerste dagen tilbringte vi med aa slappe av paa stranden og nyte forfriskende bad i sjoen. Ingvild ble litt solbrent og fikk det morsomte skille paa halsen under haken.

Utsikt fra rommet vaart.




Etter en natt soevn uten air con tilbringte vi foerste delen av dagen paa stranden igjen. Er blitt saa utriolig bortskjemt med sol og varme at jeg kommer til aa fryse raevva av meg naat jeg kommer hjem til Norge. Klokken to ble vi hentet i en Jeep og skulle besoeke de kjente sanddynene. Foesrt skulle vi ha en liten stopp ved "Fairy spring" som var en kilde som randt gjemmom landskapet og skaptefine formasjoner i det.




Foesrt dro vi til de hvite sanddynene. Vaer sjaafoer var helt tullet og kjoerte svinfort, men vi kom trygt fram. De hvite sandynene var imponerende. Det var hvis sand overalt i ulike formasjoner og formet som fjell. Vi gikk selvfoelgelig paa den borteste toppen  :) Vi leide ogsaa "akebrett" som vi proevde ut et par plasser, men det gikk ikke saa fort som vi skulle trodd. Det var i tillegg utrolig slitsomt aa gaa oppover i sanden saaa det ble med et par turer. Ingvild fikk et stort publikum da hu skulle proeve paa magen og flere av vietnameserne kom springende for aa ta bilder, haha.












Paa de roede sandynene skulle vi egentlig se paa solnedgangen, men ettersom det var blitt overskyet var det ikke mye solnedgang aa se paa. Saa vi noeyde oss med aa gaa opp paa den naermeste og settte oss aa se pa alle som akte med brettene dine, eller forsoekte aa ake. Vi ble fort omfloket av tre vietnamesiske damer, som ville selge oss brett. Vi takket hoefelig nei, og de godtok dette. Allikevel slo de seg ned ved siden av oss, og uten aa kunne snakke engelsk proevde de aa kommunisere med oss. Vet fortsatt ikke helt hva de proevde aa si, men ett eller annet med ansiktene vaare var det i hvertfall :)








Etter dette var vi tilbake paa hotellet, spiste middag og ventet paa nattbussen som skulle komme kl. ett og ta oss med videre til Nha Trang. Mui Ne var alt i alt et koselig og veldig rolig lite sted hvor en og en halv dag var nok:)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar